Links

Paper Moon
Stacey Records
Gun Magazine
The Yearlings
Walker Diver
Stretcher

Archieven

01 Sep - 30 Sep 2005
01 Jun - 30 Jun 2005
01 Mei - 31 Mei 2005
01 Apr - 30 Apr 2005
01 Mrt - 31 Mrt 2005
01 Feb - 28 Feb 2005
01 Jan - 31 Jan 2005
01 Dec - 31 Dec 2004
01 Nov - 30 Nov 2004
01 Okt - 31 Okt 2004
01 Sep - 30 Sep 2004
01 Jul - 31 Jul 2004
01 Mei - 31 Mei 2004
01 Mrt - 31 Mrt 2004
01 Feb - 28 Feb 2004
01 Jan - 31 Jan 2004
01 Dec - 31 Dec 2003
01 Nov - 30 Nov 2003

Laatste Reacties

Kity (Totaal ontspoord): Lieve Paper Moon, Rally Racen - titel van de twe…
mieke (De Verboden Top 1…): HAHAHAHAHAHAHAHA. Maar goed dat jij het allemaal be…
Vera (Terug naar de Mel…): Jeroen, wat een geweldig verhaal, enne ... ben je j…
Marijn (Terug naar de Mel…): hihi..
Paper moongirl (Terug naar de Mel…): Ahaaaaa.... DE POEMA,S Kijk... die ken ik nu weer …

Zoekt en gij zult vinden

Kalender

Stuff

Powered byPivot - 1.24.1: 'Arcee' 
XML Feed (RSS 1.0) 
XML: Atom Feed 

Optredens

Currently playing

1. Tom Waits
Alice
2. The Bees
Free The Bees
3. Stephen Malkmus
Face the Truth
1. Hallo Venray
TMIL, THDG
2. Lemonheads
Hate
3. Smudge
Manilow
1. Beach Boys
Pet Sounds Sessions
2. The Police
Message in a Box
3. Bob Marley
Songs of Freedom
1. Editors
The Back Room
2. Delirious
World Service
3. Killing Joke
Killing Joke

Nieuws van GUN Magazine

17 September 2004 - 17:22Het geboortefeestje van de CD

Donderdagavond was het dan zover: de CD-presentatie van Brittle Hearts. Het voelde een beetje als een verjaardag die je zelf organiseert: loopt alles goed, vermaakt iedereen zich een beetje, is alles in orde? Met andere woorden: van de week was ik stikzenuwachtig. Toen we in een bomvol Ekko het podium opklauterden viel alle spanning van ons af. Wat is het lekker spelen voor een publiek dat speciaal voor Paper Moon komt en wat is Ekko dan een fijn zaaltje. De dames strijkers en de heren blazers verdienen een vette pluim. Ik ben nu ik dit schrijf verschrikkelijk brak en ga zometeen eens goed crashen. Bedankt iedereen en tot snel!!

André.

07 September 2004 - 17:26Hier is Paper Moon met zoveel iets te laag

Nog 9 dagen, dan is het zover. Eindelijk zal onze debuutplaat uitkomen. De eerste exemplaren zijn inmiddels al in het land en we zijn druk bezig voorbereidingen te treffen voor onze releaseparty in Ekko volgende week donderdag. Het voelt allemaal erg spannend aan, al begrijp ik zelf niet eens goed waarom. Is het omdat er veel mensen komen kijken die dag? Ben ik benieuwd naar recensies en reacties van mensen op de plaat? Ben ik bang voor het 'zwarte gat' ná de eerste plaat? Heb ik er gewoon zin an? Antwoord op al die vragen is natuurlijk 'ja'. Maar al deze argumenten zijn ook weer makkelijk weg te argumenteren. Waarschijnlijk komt het gewoon doordat muziek een erg belangrijke plaats inneemt in mijn (en ons) leven en dat je debuut CD toch wel een mijlpaal genoemd kan worden. Vanavond gaan we met de lieftallige strijkerssectie beginnen met de voorbereidingen daarvoor en volgende week doen we nog 1 generale en dan mag het feest gaan losbarsten. Ik heb er zin an, of had ik dat al gezegd?

Ondertussen wordt Paper Moon overal bij betrokken, zelfs bij spraakherkenningstesten van TNO. Zij stoppen al een tijdje alle uitzendingen van Radio 1 in hun spraakherkenner, die dan dat weer leesbaar naar tekst moet omtoveren. Althans dat is bedoeling. Deze machine draaide ook al mee toen wij laatst in 'Opium' hebben gespeeld en onze aankondiging werd als volgt 'vertaald':

"de sixties gitaarpop in de traditie van grote beest Beatles Wisconsin beurs de Utrechtse formatie Paper Moon licht de Vries vis en gitaar liedjes met een melancholisch tintje inmiddels hebben dat WP is gemaakt onder de bezielende leiding van de Boertjes ouders maar van Berlijn hun debuut cd biedt de Haas komt in het najaar uit Paper Moon bestaat uit André willen gaan Hans de Vries bij de zang en gitaar eens de VN was erg dun see you in The Whale hier is Paper Moon met zoveel iets te laag"

;-)

hanz.

02 September 2004 - 13:26Jeroen oefent als VIP in Vlaanderen

Lieve rockgenoten, popvrienden en –vriendinnen,
Afgelopen dinsdag was ik te gast bij mijn goede Vlaamse maatje André, die met zijn heerlijke gezin in Vinderhoute woont, vlak nabij Gent. André is onder meer jiujitsu-keizer met pimpelpaarse band, en hij doet dan ook doet regelmatig securityklussen op allerlei gebied. Zo is hij steward bij A.A. Gent, en in die hoedanigheid haalde hij eind vorig seizoen alle Belgische media toen hij van een geldschieter annex driftkikker van Standaard Luik voor het oog van de camera’s een flinke klop op de kop kreeg, terwijl hij het manneke nu juist wat wilde kalmeren (reden voor alle commotie: Standaard was een uiterst cruciale penalty onthouden door de scheids). André doet echter ook allerlei andere securityjobs, en zo is hij ook geregeld guard voor de acteurs van de in Vlaanderen immers populaire politiereeks Flikken. Van het één rolde hij hierbij in het andere, en als vanzelf dook André telkens vaker op in grappige bijrollen in Flikken. Vooral als lijk en als pooier weet hij zijn personages overtuigend en zeer naturel neer te zetten. Afgelopen dinsdag ging in de grootste bioscoop van Gent (de stad waar de avonturen van Flikken zich afspelen) de eerste aflevering van de nieuwe reeks (die a.s. zondag van start gaat op BRT 1) officieel en feestelijk in première. André was hiervoor, net als de rest van de voltallige Flikken-crew, uiteraard geïnviteerd, en nodigde mij tot mijn vreugde mee uit.

Ik vond het op voorhand al heel speciaal. Al was het maar omdat ik nu in de gelegenheid zou komen om de prachtige hoofdrolspeelster Andrea Croonenberghs (zie foto onder) van dichtbij te mogen bewonderen. En oei oei, wat is zij toch mooi mensen… zij kan voor mij welhaast tippen aan Anita Witzier en Bettine Vriesekoop, nou de kenners begrijpen dan wel dat Andrea een smulhapje van de bovenste plank is..! Helaas was zij maar kort present, juist binnen als de camera’s gingen draaien, en dan rap weer buiten. Maar misschien maar het beste ook dat ik niet nader met haar kennis kon maken die avond, ik zou immers toch niet weten wat ik haar zou moeten zeggen, verlegen als ik ben...

Het was hartstikke leuk om zo achteloos wat rond te kunnen banjeren tussen de acteurs, celebrities en allerhande andere vippio’s. Zelfs de Belgische Idols-winnaar zat hier bovenop het nieuws en liet zijn gezicht (met sikje en paardenstaart) zien. Nou ken ik minstens de helft van de Vlaamse VIP’s niet, maar ik kan jullie zeggen, het is heel aardig toeven temidden van zoveel lieve en mooie Belgische collega-artiesten. En dan die snorrende BRT-camera’s en al dat geklik en geflits van fototoestellen, ik voelde me als een vis in het water. Natuurlijk vroeg menigeen zich af wie ik nou toch ook al weer was (“Is da nie die kale bassist van Guy Swinnen?”), maar dat is wel zo leuk. En de gratis drank (de witte wijn was een toppertje) vloeide rijkelijk, ja het was een prima feestje. Een natuurlijk een prima oefening in de VIP uithangen! Dat zal mij van pas komen zodra ons album is verschenen, en Paper Moon zich van de ene naar de andere jetset-party dient te slepen!

De voorvertoonde eerste aflevering van de nieuwe reeks was mooi en imposant in beeld gebracht, alleen de ontknoping was totaal onbegrijpelijk. Je kunt het zondagavond dus checken op België 1, maar ik verklap nu alvast dat André en ik beiden volstrekt in het duister tasten over hoe de politie op ’t eind vanuit het niets zomaar ineens plotsklaps de Russische boefie-boefies in kon rekenen. Check it out!